About - Cosmetic Dental
COSMETIC DENTAL

Η κλινική μας

Οι οδοντίατροι μας, Ανέστης Λευκόπουλος και  Αθηνά Λαμπράκη, έχουν ειδικευτεί σε διαφορετικές πτυχές της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής, συνεχίζοντας παράλληλα να παρακολουθούν τις εξελίξεις του επαγγέλματος τους. Η κλινική μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προηγμένη αισθητική και επανορθωτική Οδοντιατρική η οποία θα διορθώσει, θα αποκαταστήσει και θα βελτιώσει το χαμόγελό σας. Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά την κλινική για την επίτευξη αυτού του είδους της οδοντιατρικής φροντίδας σε μια ατμόσφαιρα άνεσης, ζεστασιάς και  κομψότητας. Στην κλινική μας, οι στόχοι σας εξετάζονται προσεκτικά έτσι ώστε να μπορούμε να ενσωματώσουμε την αισθητική ως μέρος της συνολικής στοματικής υγείας δημιουργώντας μια συνολικά ευχάριστη και φυσική εμφάνιση των δοντιών σας. 

Η προσπάθεια μας είναι συνεχής για να σας προσφέρουμε ανώτερη και προηγμένη οδοντιατρική, υποστηριζόμενη από την κατάρτιση και τις σπουδές μας σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και της πολυετούς εμπειρίας μας σε κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως αποτέλεσμα αυτών είναι η αφοσίωση και η ειλικρινής προσπάθεια για να σας φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για εμάς, τις εγκαταστάσεις της κλινικής και το φάσμα των υπηρεσιών που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Η πραγματικά μοναδική αξία της κλινικής μας έγκειται στην αμεσότητα επικοινωνίας των γιατρών, μέσα από την οποία μοιράζονται τις ικανότητες και την εμπειρία τους προς όφελος κάθε ασθενή. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε χαμόγελα στους ασθενείς μας , βελτιώνοντας την συνολική εμφάνισή τους και αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Επιθυμία μας είναι οι ασθενείς μας να αισθάνονται άνετα και να αποκομίζουν θετικές εμπειρίες από την κλινική μας.

  • Φιλικό περιβάλλον
  • Άνετο ιατρείο
  • Εύκολη πρόσβαση
  • Μικρός χρόνος αναμονής
  • Σύγχρονος εξοπλισμός
  • Υψηλής ποιότητας υλικά

ΑΝΕΣΤΗΣ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ DDS MSc Dent Impl

Ο Ανέστης Λευκόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά από εισαγωγικές εξετάσεις, σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα και αποφοίτησε το 2006. Αμέσως μετά, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε στρατιωτικό οδοντιατρείο στο νησί της Λέσβου. Το 2007 μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου συνεργάστηκε με ιδιωτικές κλινικές. Στο διάστημα 2009-2012 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα Οδοντικά Εμφυτεύματα, υπό την καθοδήγηση των Dr Marco Esposito και Prof Paul Coulthard στο Πανεπιστήμιο του Manchester και απέκτησε τον τίτλο MSc Dental Implantology (Dental Specialties). Παράλληλα, συνέχισε την συνεργασία με 3 οδοντιατρικές κλινικές, προσφέροντας υπηρεσίες οδοντικών εμφυτευμάτων σε εκατοντάδες ασθενείς μέχρι σήμερα. Το 2009 συμμετείχε ενεργά σε προγράμματα ανατομίας κεφαλής και τραχήλου στο Πανεπιστήμιο της Lille στη Γαλλία. Το 2012 συμμετείχε στο διεθνές μετεκπαιδευτικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα οδοντικής εμφυτευματολογίας στο Sao Paolo της Βραζιλίας και, υπό την καθοδήγηση του Prof Alexander Salvoni, διεύρυνε τις γνώσεις του στα οδοντικά εμφυτεύματα και στις χειρουργικές τεχνικές ανάπλασης οστού.
Από το 2007 είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας και το 2012 έγινε μέλος του Association of Dental Implantology UK. Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσπαθώντας να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην Οδοντιατρική και τα οδοντικά εμφυτεύματα.
Από το 2016, μετακόμισε στο Ρίο Πατρών, όπου διατηρεί την κλινική Riodental. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης μιας πολυκλινικής στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στην οποία , με την βοήθεια μίας μεγάλης ομάδας οδοντιάτρων και νοσηλευτικού προσωπικού, προσφέρονται ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς. Από το 2023, προσφέρει υψηλού βαθμού οδοντιατρικές υπηρεσίες και στο κέντρο της Αθήνας στην κλινική Cosmetic dental.

ΑΘΗΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ DDS MSc Prosth

Η Αθηνά Λαμπράκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πάτρα. Μετά από εισαγωγικές εξετάσεις, σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα και αποφοίτησε το 2006. Το 2007 μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάστηκε σε ιδιωτική κλινική. Στο διάστημα 2008-2009 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Προσθετική δοντιών και απέκτησε τον τίτλο MSc Fixed and Removable Prosthodontics. Παράλληλα, συνέχιζε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές, προσφέροντας υπηρεσίες προσθετικής δοντιών σε εκατοντάδες ασθενείς μέχρι σήμερα.
Από το 2007 είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας .Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσπαθώντας να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην Οδοντιατρική και την προσθετική δοντιών.
Από το 2016, μετακόμισε στο Ρίο Πατρών, όπου διατηρεί την κλινική Riodental.