Λεύκανση Δοντιών - Cosmetic Dental

Λεύκανση Δοντιών

Οι οδοντίατροι μας εκτελούν συνεδρίες λεύκανσης με laser

Λεύκανση Δοντιών

Η δημιουργία δυσχρωμιών στα δόντια είναι αναπόφευκτη. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν δυσχρωμία δοντιών σε κάποιο σημείο της ζωής τους , η οποία προκαλείται από τη διαδικασία γήρανσης, το κρασί, τις τροφές ή το κάπνισμα. Ευτυχώς, μπορείτε με απλά βήματα να αποτρέψετε τους λεκέδες ή να τους απομακρύνετε με λεύκανση δοντιών στην κλινική Cosmetic dental για να αποκτήσετε ένα πιο όμορφο, πιο νεανικό και πιο υγιές χαμόγελο. 

Βρίσκουμε ότι πολλοί από τους ασθενείς μας είναι δυσαρεστημένοι με το χρώμα των δοντιών τους. Ενώ η αδαμαντίνη είναι η ισχυρότερη ουσία στο σώμα μας, είναι πορώδης και μπορεί να λεκιάσει. Οι αιτίες για το λέκιασμα συμπεριλαμβάνουν τον καφέ , το τσάι , το κάπνισμα, ορισμένους χυμούς φρούτων, το κόκκινο κρασί και τη σάλτσα σόγιας. Επίσης το τραύμα στα δόντια, η τετρακυκλίνη, οι εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος ή απλά η γήρανση μπορεί να επηρεάσουν το χρώμα των δοντιών.

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης είναι αποτελεσματικές μόνο επιφανειακά στις χρωστικές. Ορισμένες περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου, μια λευκή χρωστική ουσία, δίνοντας ένα προσωρινό αποτέλεσμα λεύκανσης. Επίσης αποτελούνται από αποτριπτικές και λειαντικές ουσίες που μπορούν να φθείρουν το σμάλτο και να εκθέσουν την κίτρινη οδοντίνη, την ζωτικής σημασίας δομή του δοντιού που βρίσκεται κάτω από το σμάλτο. Η μακροχρόνια χρήση τέτοιων οδοντοκρεμών μπορεί στη συνέχεια να δώσει την εμφάνιση κιτρινίσματος των δοντιών.

Λεύκανση δοντιών στη κλινική Cosmetic dental

Οι οδοντίατροι μας εκτελούν συνεδρίες λεύκανσης με laser στη κλινική και παρέχουν gel για λεύκανση στο σπίτι:

 • Philips ZOOM! Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο: Η λεύκανση Zoom! είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική αισθητική θεραπεία. Ειδική γέλη (gel) λεύκανσης τοποθετείται απευθείας στα δόντια και με τη βοήθεια της επαναστατικής λάμπας ZOOM απελευθερώνει οξυγόνο που λευκαίνει τα δόντια σε μία μόνο ώρα με θεαματικό αποτέλεσμα και συνήθως χωρίς ευαισθησία.
 • Philips ZOOM! Λεύκανση στο σπίτι: Το gel λεύκανσης τοποθετείται σ’ ένα λεπτό νάρθηκα ο οποίος εφαρμόζει πάνω στα δόντια. Απελευθερώνει οξυγόνο που ενεργεί πάνω στις χρωστικές των δοντιών. Η δομή του δοντιού δεν αλλάζει παρά μόνο το χρώμα του δοντιού γίνεται λευκότερο και πιο φωτεινό.

 

Γιατί χρησιμοποιούμε λευκαντικά Philips ZOOM ; 

 • Τα μόνα λευκαντικά για το σπίτι με το πατενταρισμένο ACP που επιδιορθώνει το σμάλτο των δοντιών και δίνει ένα πιο φυσικό λευκό. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα λευκαντικά Philips ZOOM όχι μόνο δεν κάνουν φθορές στα δόντια αλλά αντιθέτως επιδιορθώνουν τη φυσιολογική φθορά του σμάλτου χάρη στο ACP, και βελτιώνουν την υγεία των ούλων και την κακοσμία.
 • Δεν απαιτούν ψυγείο 
 • Σας παρέχουν ασφάλεια καθώς συμμορφώνονται με τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία που απαγορεύει τα λευκαντικά άνω του 6% υπεροξειδίου του υδρογόνου ή του ισοδύναμου 16% υπεροξειδίου του καρβαμιδίου. Συμμορφώνονται και με τις οδηγίες της FDA των H.Π.Α 
 • Eίναι πολύ πιο αποτελεσματικά από λευκαντικές οδοντόπαστες ή λευκαντικά που διατίθενται σε φαρμακεία, supermarket, internet κλπ γιατί αυτά απαγορεύεται εκ του νόμου να έχουν συγκέντρωση άνω του 0,1% υπερ. υδρογόνου. Προσοχή σε προϊόντα που παράνομα διατίθενται με μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς την επίβλεψη οδοντιάτρου γιατί εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σας.
 • Ταχύτητα: μόνο με τη λάμπα Philips ZOOM σε συνδυασμό με το λευκαντικό της μπορείτε να κάνετε λεύκανση σε μια ώρα στο ιατρείο με λευκαντικό κάτω του 6% υπεροξειδίου του υδρογόνου, χαμηλές ευαισθησίες και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Κατά τη διαδικασία λεύκανσης των δοντιών, τοποθετούμε ένα λευκαντικό gel στην αδαμαντίνη για να αφαιρέσουμε βαθιές χρωστικές. Αν έχετε φυσικά δόντια και είστε ικανοποιημένοι με το σχήμα και τη θέση τους, η λεύκανση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και, ανάλογα με την διατροφή και τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας, μπορεί να χρειαστεί επιπρόσθετη συνεδρία σε 2-5 έτη. Αν θέλετε να κάνετε μια μόνιμη αλλαγή στη θέση, το σχήμα ή το χρώμα των δοντιών σας, τότε οι όψεις πορσελάνης μπορεί να είναι ιδανικές. Αν έχετε υπάρχουσες στεφάνες που επιθυμείτε να είναι λευκότερες, μπορείτε να τις αναβαθμίσετε σε ολοκεραμικές. Εάν έχετε εμφράξεις δοντιών ίσως χρειαστεί να τις αλλάξετε αφού ολοκληρώσετε λεύκανση.

-Μπορεί η λεύκανση δοντιών να προκαλέσει πόνο στα δόντια μου ; Είναι ασφαλής διαδικασία ;

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα λευκαντικά gel δεν προκαλούν βλάβη στα δόντια, όταν χρησιμοποιούνται υπό άμεση οδοντιατρική επίβλεψη. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν προσωρινά μικρή ευαισθησία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λεύκανσης, αλλά συνήθως δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

 

Πώς να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της λεύκανσης δοντιών ;

Μετά τη λεύκανση των δοντιών σας, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τους λεκέδες και να κρατήσετε το χαμόγελό σας όσο το δυνατόν πιο φωτεινό: 

 • Εφαρμόστε καλή στοματική υγιεινή, δηλαδή βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα και οδοντικό νήμα μία φορά την ημέρα 
 • Επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για καθαρισμό ανά 6μηνο
 • Μην καπνίζετε 
 • Προσέχετε επιβαρυντικούς χρωστικούς παράγοντες , όπως κόκκινο κρασί, τρόφιμα με βάση την τομάτα, σάλτσα σόγιας, αθλητικά ποτά, τσάι και καφέ 
 • Ξεπλύνετε το στόμα σας μετά το φαγητό ή το ποτό έτσι ώστε οι χρωστικοί παράγοντες να μην παραμένουν στα δόντια σας.

 

 • Όμορφο ,υγιές χαμόγελο
 • Απομακρυνση χρωστικών
 • Φυσικό αποτέλεσμα
 • Ανώδυνη θεραπεία
 • Ασφαλή υλικά θεραπείας
 • Γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή

Στείλτε μας email

[email protected]

Cosmetic Dental

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528