Γέφυρες Δοντιών - Cosmetic Dental

Γέφυρες Δοντιών

Επαναφέρουν ένα αισθητικά ευχάριστο χαμόγελο

Γέφυρες Δοντιών

Η απουσία δοντιών δημιουργεί αισθητικά προβλήματα και μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα της στοματικής υγείας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που τα χαμένα δόντια μπορούν να αντικατασταθούν και οι οδοντικές γέφυρες είναι ένας από αυτούς.  

Τι είναι οι οδοντικές γέφυρες 

Ο σκοπός αυτών των ακίνητων αποκαταστάσεων είναι να κλείσουν το κενό που αφήνει η απουσία ενός ή περισσοτέρων δοντιών. Η οδοντική γέφυρα χρησιμοποιεί τα δόντια γύρω από το κενό για υποστήριξη και συγκρατεί ένα ή περισσότερα δόντια αντικατάστασης στο κενό. Η αποκατάσταση αποτελείται από στεφάνες σε κάθε πλευρά, που τοποθετούνται πάνω από τα φυσικά δόντια. Το αποτέλεσμα είναι μια αισθητική αποκατάσταση που είναι ανθεκτική και ισχυρή επειδή είναι αγκυρωμένη στα δόντια σας.

Γιατί να επιλέξετε μια οδοντική γέφυρα

Κάθε θεραπευτική αποκατάσταση έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Οι οδοντικές γέφυρες, για παράδειγμα, είναι η επιλεγμένη θεραπεία για πολλούς ασθενείς, λόγω των εξής πλεονεκτημάτων

Είναι ακίνητες αποκαταστάσεις και δεν χρειάζονται αφαίρεση, όπως οι τεχνητές οδοντοστοιχίες.

Αποκαθιστούν το χαμόγελο σας και συμβάλλουν στη διατήρηση του σχήματος του προσώπου σας. 

Βοηθούν στη σωστή μάσηση της τροφής, στην ομιλία και στο χαμόγελο, προλαμβάνοντας τη μετακίνηση ή τη δημιουργία κενών μεταξύ των άλλων δοντιών.

Επαναφέρουν ένα αισθητικά ευχάριστο χαμόγελο. 

Ο μόνος τρόπος να καταλάβετε ποια θεραπεία αντικατάστασης δοντιών θα λειτουργήσει καλύτερα για σας είναι να επισκεφθείτε τους οδοντιάτρους μας για μια εξέταση. Υπάρχουν μια σειρά από αποκαταστάσεις που μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τους στόχους και τις προσδοκίες σας, όπως τεχνητές οδοντοστοιχίες, οδοντικές γέφυρες ή οδοντικά εμφυτεύματα

  • Κλείσιμο κενών
  • Υποστήριξη από δόντια
  • Ακίνητες αποκαταστάσεις
  • Επαναφορά χαμογέλου
  • Διατήρηση σχήματος προσώπου
  • Αποφυγή αλλαγών στο στόμα

Στείλτε μας email

[email protected]

Cosmetic Dental

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528