Όψεις Πορσελάνης - Cosmetic Dental

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι ένα από τα λιγότερο επεμβατικά είδη αποκατάστασης

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές επιστρώσεις πορσελάνης οι οποίες επικολλούνται πάνω στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Διαρκούν πολλά χρόνια, είναι ανθεκτικές στους λεκέδες και δίνουν εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η πορσελάνη είναι πολύ ευπροσάρμοστο υλικό και μπορεί να επιμηκύνει, διευρύνει και λευκάνει τα υπάρχοντα δόντια. Η πορσελάνη μοιάζει πολύ με το φυσικό σμάλτο των δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι ένα από τα λιγότερο επεμβατικά είδη αποκατάστασης. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα, το σχήμα, την ανατομία και το βαθμό λευκότητας και να βελτιώσουμε το χαμόγελο μέσα σε λίγες ημέρες. Όψεις πορσελάνης μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε ίσια όσο και σε στραβά δόντια, και να διορθώσουν όποιες ατέλειες σας απασχολούν. Μπορούμε να κολλήσουμε όψεις πορσελάνης σε φθαρμένα ή δυσχρωμικά δόντια ώστε να φαίνονται νεότερα και πιο γερά ή να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν πάρα πολύ με τα γύρω δόντια.

 

-Γιατί να επιλέξω όψεις πορσελάνης;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα υγιή δόντια είναι πολύ σημαντικά για να διατηρήσουν μια νεανική εμφάνιση. Ένα καλά συντηρημένο χαμόγελο είναι ένα απαραίτητο προϋπόθεση για μια καλύτερη, νεανική όψη. 

Καθώς γερνάμε: 

Τα δόντια φθείρονται και γίνονται πιο κοντά.

Τα δόντια στραβώνουν, ειδικά στο κάτω μέρος. 

Το χρώμα των δοντιών γίνεται πιο κίτρινο ή σκουραίνει.

Τα ούλα υποχωρούν και  αρχίσουμε να βλέπουμε μικρά κενά ανάμεσα στα δόντια. 

-Πως μπορούμε να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα:

Όψεις πορσελάνης μπορούν να τοποθετηθούν ώστε να επιμηκύνουν και να ισιώσουν τα δόντια, δίνοντας ένα πιο υγιές και νεανικό χαμόγελο. Τα δόντια μπορεί να είναι μόνιμα λευκά, σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε με αποκαταστάσεις πορσελάνης που ποτέ δεν θα λεκιάσουν ή θα σκουρύνουν με την πάροδο του χρόνου.  Όλα αυτά μπορούν να ολοκληρωθούν σε μερικές ανώδυνες επισκέψεις.

  • Λεπτές επικαλύψεις πορσελάνης
  • Μεγάλη αντοχή και διάρκεια
  • Αλλαγή σχήματος και χρώματος
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Βελτίωση χαμόγελου
  • Χωρίς συντήρηση

Στείλτε μας email

[email protected]

Cosmetic Dental

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528