Όψεις Ρητίνης - Cosmetic Dental

Όψεις Ρητίνης

Στην διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται το υλικό των λευκών εμφράξεων για να «χτιστεί» το φυσικό δόντι

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι συντηρητικές αποκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για να επανορθώσουν αισθητικά προβλήματα των φυσικών δοντιών σχετικά με το σχήμα, μέγεθος και το χρώμα τους. Στην διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται το υλικό των λευκών εμφράξεων για να «χτιστεί» το φυσικό δόντι και να διορθωθούν οι ατέλειές του. Αρκετά είναι τα πλεονεκτήματα των όψεων ρητίνης.

Οι όψεις ρητίνης εφαρμόζονται απευθείας από τον οδοντίατρο, χωρις να χρειάζεται οδοντοτεχνίτης και χωρίς τη λήψη αποτυπωμάτων.

Δεν χρειάζεται πάντοτε αναισθησία στα δόντια επειδή το τρόχισμα είναι ελάχιστο, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται τρόχισμα των φυσικών δοντιών.

Τις περισσότερες φορές θα χρειαστείτε ένα ραντεβού για ολόκληρη την διαδικασία, η οποία είναι οικονομικότερη συγκριτικά με τις όψεις πορσελάνης.

Μακροπρόθεσμα, οι όψεις ρητίνης μπορεί να χρειαστούν γυάλισμα της επιφάνειάς τους, αλλά οι τυχόν επιδιορθώσεις γίνονται σε 1 ραντεβού στην κλινική μας.

Για να συζητήσετε από κοντά τις αισθητικές ανάγκες του χαμογέλου σας, επικοινωνήστε σήμερα με τη κλινική Cosmetic dental τηλεφωνικά στο 210..., μέσω email στο [email protected] και μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

 

  • Συντηρητικές αποκαταστάσεις
  • Χωρίς τρόχισμα δοντιών
  • Αλλαγή σχήματος και χρώματος
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Βελτίωση χαμόγελου
  • Εφαρμογή σε 1 ραντεβού

Στείλτε μας email

[email protected]

Cosmetic Dental

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528