Σχεδιασμός Χαμόγελου - Cosmetic Dental

Σχεδιασμός Χαμόγελου

Oι οδοντίατροι μας είναι σε θέση να παρέχουν στους ασθενείς τους το χαμόγελο που επιθυμούν.

Σχεδιασμός Χαμόγελου

Η βελτίωση του χαμόγελου σας μπορεί να ανανεώσει ολόκληρη την εμφάνιση σας. 

Μετά την ανάλυση του χαμόγελου σας κατά τις αρχικές συνεδρίες, οι οδοντίατροι μας μπορούν να σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη αισθητική οδοντιατρική θεραπεία ώστε να αποκτήσετε το χαμόγελο που επιθυμείτε. Οι θεραπευτικές επιλογές περιλαμβάνουν:

Εμφυτεύματα

Λεύκανση δοντιών

Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Ένθετα πορσελάνης

Όψεις ρητίνης

Όψεις πορσελάνης

Ολοκεραμικές στεφάνες

Ουλοπλαστική

Oι οδοντίατροι μας έχουν αποκτήσει τις δεξιότητές τους κατά τη διάρκεια πολλών ετών και είναι σε θέση να παρέχουν στους ασθενείς τους το χαμόγελο που επιθυμούν. Μέσα από τη θεραπεία εκατοντάδων ασθενών, έχουν δει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες που χαρίζει ένα ανανεωμένο χαμόγελο, όπως τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης και την τόνωση της αυτοπεποίθησης. 

Τα βήματα για μια σωστή θεραπευτική αγωγή

Συχνά μια θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την σωστή εκτίμηση της αρχικής κατάστασης και τον υπολογισμό του τελικού αποτελέσματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση, δεδομένου ότι δεν καλύπτονται οι προσδοκίες του ασθενή. Στη κλινική μας, ακολουθούμε μια σειρά διαδικασιών προκειμένου να πετύχουμε την προεπισκόπηση  του τελικού αποτελέσματος και την δημιουργία ενός σχεδιαγράμματος που θα καθοδηγήσει τη θεραπευτική αγωγή.

Οι διαδικασίες αυτές περιλαμβάνουν:

  1. Φωτογραφική Αξιολόγηση: Αξιοποιούμε το καλύτερο σύστημα επαγγελματικής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής για να λάβουμε πλήρη σειρά φωτογραφιών και να αξιολογήσουμε τη σύνθεση του χρώματος και την υφή των δοντιών, καθώς και τη σχέση του χαμόγελου με τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το κάτω 1/3 του προσώπου έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αντίληψη της αισθητικής του, οπότε ο ρόλος ενός όμορφου χαμόγελου είναι αναμφισβήτητος και η κατάλληλη φωτογραφία μας επιτρέπει να το αξιολογήσουμε.
  2. Διαγνωστικό κέρωμα: Αυτό είναι το πρότυπο σχέδιο για την ενίσχυση του χαμόγελου. Η διαδικασία αρχίζει με τη λήψη ψηφιακών αποτυπωμάτων των δοντιών με ένα υλικό που μπορεί να αναπαραγάγει όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης καταγράφουμε πώς τα δόντια σας ανταποκρίνονται κατά τη λειτουργία τους και τις σχέσεις των γνάθων με το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρέμβαση στο τελικό χαμόγελο που θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική. Όλες αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται στον οδοντοτεχνίτη που θα κάνει ένα πρότυπο σχέδιο των τελικών αποκαταστάσεων. Ο οδοντοτεχνίτης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσει το πιο κολακευτικό και ελκυστικό χαμόγελο.
  3. Εφαρμογή του πρότυπου σχεδίου στο στόμα: Με την εφαρμογή ενός ειδικού υλικού, μπορούμε να αλλάξουμε προσωρινά το σχήμα, το μήκος και το χρώμα των δοντιών. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε άμεσα πως η βελτίωση του χαμόγελου σας επηρεάζει τη συνολική εμφάνιση του προσώπου σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι από το πρότυπο σχέδιο, προχωρούμε στην κατασκευή των τελικών αποκαταστάσεων. 

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη συλλογή με φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία.

Στην κλινική Cosmetic dental γνωρίζουμε ότι κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ως εκ τούτου, δεν συνταγογραφούμε το ίδιο χαμόγελο για όλα τα άτομα. Οι οδοντίατροι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε πώς να βελτιώσετε το χαμόγελό σας και βρίσκουν την καλύτερη λύση, εάν τα δόντια σας είναι σπασμένα, αποχρωματισμένα ή αραιωμένα. Σε συνεργασία μαζί σας, μπορούμε να σας δώσουμε το χαμόγελο που κάποτε είχατε ή αυτό που πάντα επιθυμούσατε.

  • Ανάλυση χαμόγελου
  • Διάγνωση οδοντικής κατάστασης
  • Ανάλυση βελτιώσεων
  • Φωτογραφική αξιολόγηση
  • Υπολογισμός τελικού αποτελέσματος
  • Εφαρμογή και ολοκλήρωση θεραπείας

Στείλτε μας email

[email protected]

Cosmetic Dental

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528